Az ELTE Bölcsészettudományi Karán végzett, majd művészet-menedzsmentet tanult. Hostessként, majd modellként is dolgozott, azonban a karrierje fő pillére a repülés lett: légiutas-kísérő volt egy magán-charter repülőgépen, majd rövid időn belül vezető pozícióba került a légitársaságnál. A divat világához mindig is számos szálon kötődött, és baráti beszélgetések alkalmával megfogalma-zódott benne a gondolat, hogy az érett szépséget is meg kell mutatni az embereknek, hogy 40-en, 50-en túl is lehet sugárzó egy nő vagy egy férfi, és hogy a reklámokban is valódi, tartalmas embereket kell mutatni, mert a környezetünk szomjazik a hitelesre. 

Ilkaházi Júlia

Ügyvezető

Az 1970-es, 1980-as évek sztármanökene. 1976-ban ő mutatta be Nina Ricci kollekcióját a MODEFEST nemzetközi divatfesztiválon, valamint évekig dolgozott Párizs, London, Tokió, Róma, Bécs, Milánó, és Los Angeles kifutóin. Televíziós szerkesztőként a legnagyobb olasz és francia divatházakkal forgatott. 

Itthon a Pannónia Szőrmeruhagyár egyetlen modellje volt, többek között az Ez A Divat magazin címlapján láthattuk.

Máig a szakmában dolgozik, divatbemutatókon, reklámfilmekben szerepel.

Rengeteg modellt tanított, dolgozik   stylistként,  és  rendszeresen publikál.

Schmidt Bea

Sztármanöken

Myra dolgozott együtt többek között Giorgio Armanival, Calvin Kleinnel és az Escadaval. Megfordult Tokió,  Milánó, és több nemzetközi divatmárka kifutóján, és szerepelt modellként reklámkampányaikban.

Hazánkban leginkább Náray-modellként ismert, valamint Schiffer Miklós is őt választotta első könyve arcának.  

Tánczos-Cseh Myra

Modell

Különleges, művészi látásmódjában a női test vonalainak szépségét a természet alkotta ívekhez hasonlítja, ezt az összhangot igyekszik képein keresztül átadni. 

Legjelentősebb szakmai elismerést a PhotoVogue Italia szerkesztőitől kapta: online felületükön 21 képét tették közzé, és ezekből a képekből már egy kiállítása is volt Budapesten, a következő nyáron kerül megrendezésre.

Művészi tevékenysége mellett reklámkampányokat, és divat-sorozatokat is készít neves megrendelőknek.

 

Rácz Edit

Fotós

Lilla néhány éve döntött úgy, hogy a nemzetközi marketing területét hátrahagyva hivatásává váltja azt, ami mindig is a szenvedélye volt: a stílus, az öltözködés és a divat. Azóta magazinok és más produkciók megbízásából stylistként és egyéni stílustanácsadóként dolgozik.

 

Csókási Lilla

Stylist

A sminkes szakma nagyon szerteágazó és mindegyik területe csodálatos, ám hozzá mégis a fashion és az esküvői sminkek állnak a legközelebb. 
A női szépség, sugárzó megjelenés elsősorban belülről fakad. Nem célja ezt megváltoztatni. Inkább a tudását, az eszközt hozzáadni, amivel szebbé, mutatósabbá teheti. 
10 éve dolgozik sminkesként a szakmában, ahol ért már el sikereket, elismerést szakmai körökben, többek között egy Dolce & Gabbana Makeup kampányban is jelent már meg munkája, de legnagyobb sikerként mégis azt éli meg amikor a kezei közül egy magabiztos nő lép ki sminkes székből a kamerák elé és tudja MOST a legjobb formáját tudja mutatni.

 

Barna Nóra

Smink

Dr. Zelena András Ph.D., a BGE Társadalomtudományi Intézetének docense, az MTA Pszichológia Tud. Bizottság köztestületi tagja, számos szakmai elismerés birtokosa.

Social Media és influenszer-marketing címmel tart előadást a SilverChic modelltanfolyamon. 

dr. Zelena András Ph.D.

Egyetemi docens

A Riporter Kerestetikben tűnt fel 1997-ben, majd az akkori MTV műsorvezetője lett. Újságíró, kommunikáció szakon végzett Szegeden. Dolgozott az Elite Magazin újságírójaként és számos helyen, televíziósként az MTV után a Viasat, a Spektrum műsoraiban is. Háziasszonya, műsorvezetője számos rendezvénynek évtizedek óta. A Rádió Bézs – Egy kávé Micivel műsorvezetőjeként több, mint 500 műsort készített, valamint 2019 tavaszán megjelent első könyve – A Szóvivők címmel. Az Atipikus Tehetségek Vándordíj megalapítója. A SilverChic Modellügynökség szóvivőjeként maga is beállt modellnek – így a könyvének, munkájának partnere- támogatója is lett az ügynökség - , hogy a negyvenpluszos korosztálynak megmutassa, érdemes vállalni a korral járó változásokat. Küldetésként él meg minden olyan feladatot, amiben az igazi értékekre, az egyediségre és egyéniségre hívhatja fel
a figyelmet.

Szabó Gabi Mici

Újságíró, műsorvezető, szóvivő

KOAbw.jpg

Külső megjelenésünk nagyon fontos eszköze a kommunikációnak, így nem mindegy, hogy  mit mutatunk magunkból! A magabiztos fellépés belülről fakad, de igazán hiteles csak a harmonikus külsővel lesz. (Összhangban magaddal, összhangban a világgal.)

Ebben szeretnék a segítségedre lenni, hiszen egy jó smink nem csak kívülről szépít, hanem belülről is megerősít! Kiemeli az erősségeid, hangsúlyozza valódi értékeid.

2008 óta dolgozom a szépségiparban, úgy érzem, hogy az “átalakulás művészete” a valódi küldetésem, így ezzel szeretném a Te álmaidat is valóra váltani!

Élni annyi, mint változni! 

Köszönöm, ha velem tartasz!

KOA – Kustos Orsolya Amanda

 Kustos Orsolya Amanda

Smink, kreatív