Szín-smink-portré workshop

Személyre szabott színtanácsadás - Csókási Lilla stylist

 

„A legszebb szín a világon az, amelyik jól mutat rajtad.” -mondta Coco Chanel. 

Mindenki rendelkezik egy természetes, egyedi színkompozícióval: a hajunk, bőrünk, szemünk színe a pigmentek ugyanazon színskálájáról áll össze. Ezt a színharmóniát kell megőriznünk a sminkünkkel és az arcunk közelében viselt ruhadarabokkal, kiegészítőkkel - megtanítjuk hogyan.

Ez nem divat vagy ízlés kérdése, hanem fizika: minden szín, amit az arcunk közelében viselünk, reflektál az arcunkon. A tanácsadás során megmutatjuk, hogy melyek azok a színek, amelyekben a legszebb. Ezeket viselve garantáltan frissebb, fiatalabb, egészségesebb és vibrálóbb lesz a megjelenése. Azt is látni fogja, mely színeket célszerű kerülnie. Rossz színválasztással ugyanis az ellenkező hatást éri el: fáradtnak, fakónak és nyúzottnak tűnhet.

A színtanácsadás során 

- 80 darabos színkendőkészlet segítségével, az évszaktípus besorolás módszertana alapján meghatározzuk, melyik színtípusba tartozik, 

- ezen túlmenően pedig összeállítjuk az Ön számára legelőnyösebb színpalettát,

- látni fogja a különbséget aközött, hogy milyen színek állnak jól, illetve milyen színekben igazán ragyogó! 

- tudni fogja, hogy mely színek mely árnyalatait keresse ezentúl a boltokban,

- és mivel nemcsak a színek számítanak, hanem a minták, anyagok és textúrák is, a jövőben magabiztosabban fogja tudni kiválasztani a legmegfelelőbbet.

 

Sminkoktatás - Kustos Orsolya Amanda vagy Nora Brown MakeUp Artist

 

Bárhogy is változzon a divat és az ízlésvilágunk, egyvalami nem változik az életünk során: a bőrünk alaptónusa. Ha  megtartjuk a természetadta színharmóniát, olyan színeket választunk, amelyek kiemelik, ragyogóvá teszik az arcunkat, a szemünket, ezáltal az egész megjelenésünket. A megfelelő színek megválasztásán túl egy teljeskörű, személyreszabott, egyéni tudásszintjéhez igazodó sminkoktatást tartanak sminkmestereink.

 

Portré - Rácz Edit fotós

 

És végül, hogy a tanultakat könnyebben felidézze a jövőben, készítünk Önről néhány portré fotót. Ezeket a fotókat kiválóan használhatja a jövőben a social felületein, vagy önéletrajzban esetleg modellregisztrációhoz. 

A következő workshop időpontja: 

Helyszín:

A workshop ára 65.000 Ft.

Min. 3, maximum 5 fő részvételével indul workshop.