Modell tanfolyam

Kinek ajánljuk:

-  aki a mindennapokban magabiztosabb megjelenésre vágyik,

-  szeretne modell munkákat vállalni,

-  modellkedett már, de rég volt, vagy csak több gyakorlatra vágyik,

-  mindig is vágyott bepillantani a modellek világába, esetleg kipróbálni magát benne, 

-  új kihívást keres, egy új kalandot, kilépni a hétköznapokból, és a komfort-zónából

Mit sajátíthat el a tanfolyam során:

Social Media és influenszer-marketing címmel tart előadást dr. Zelena András, a BGE Társadalomtudományi intézetének docense. Megtudhatja tőle, hogy jelenhet meg sikeresen a közösségi média világában. Ez manapság elengedhetetlenül fontos, hiszen gyakran már a virtuális első benyomás megelőzi a valóst.

- Modell szakmai ismeretek, Schmidt Bea sztármanöken tolmácsolásában. Arról lesz itt szó, hogy milyen kvalitásokkal kell rendelkeznie egy sikeres modellnek, hogyan kell megjelenni egy castingon, miként zajlik egy reklámfilm forgatás.

- Cseh Myra topmodell megtanítja a kecses járást, azaz a “catwalk” alapjait. Hölgyek magassarkúban!

- MakeUp Artistjaink sminkoktatást tartanak egyéni tudásszintjéhez igazodva.

- Csókási Lilla stylist stíluselőadása után egyéni színelemzés és stílustanácsadás következik.

- Az Urakkal Bakos János, a férfi divat elismert szakértője beszélget a stílusos megjelenés praktikáiról.

- Videocasting: ez az, amihez mindenképp rutin kell, ezért gyakoroljuk.

- A tanfolyam legnagyobb élménye a profi fotózás: a smink, a frizura és a styling előkészületeit követően Cseh Myra segítségével megtanul pózolni a fényképezőgép előtt, és elkészül Önről egy csodás fotósorozat: min. 10 db retusált fotó, elektronikus formában.

A tanfolyamon végzettek számára a jövőben is rendszeresen kívánunk kurzusokat szervezni újabb témákban, illetve a tanfolyamokon létrejött kapcsolatok, barátságok ápolása céljából is találkozunk időről-időre. Ez a SilverClub

Egyéni mentorálásban, vagy konkrét munkára való felkészítésben is segítenek az oktatóink. 

A tanfolyam ára: 189.000 Ft (bruttó)

A következő tanfolyam időpontja: SZEPTEMBER 24-25-26. (Ez a terv, de természetesen a jelenlegi vírus-helyzet függvénye!)

 

Min. 6, max. 10 fő részvételével indul tanfolyam.

"Kiváncsi voltam arra, hogy 45 évesen milyen érzés egy teljesen új dologba belevágni, amit még sohasem csináltam.
Egy új helyzetben, új szerepben megmérettetni magam, kiszakadni a hétköznapi rutinból. Önbizalmat adott, nagyon új élmény volt az egész tanfolyam.
Megtanultam, melyek az én színeim, milyen stílusban öltözködjek ebben a korban, hogyan kell mozogni a kifutón, és a divatvilág mindkét oldalával is megismerkedtünk.
A tanultakat abszolut alkalmazni tudom a hétköznapokban.
A legérdekesebb a fotózás volt. A kezdeti fura érzés, a kamera jelenléte pár perc után már nem zavart, sikerült feloldódni. A tanfolyam szervezők közvetlenek, aranyosak és kedvesek voltak. Végig inspiráltak, amíg a fotózás ment.
Bízom abban, hogy egyre inkább figyelmet kapnak a 40 fölöttiek, akár nők vagy férfiak, legyenek bármilyen foglalkozásúak, ha éreznek erre hívást a lelkükben, akkor merjenek lépni és kipróbálni magukat extrém helyzetekben is. Ezzel pedig példát mutatva a 40 felettieknek, hogy sosem késő megélni az álmainkat."

Kerekes Béla

1/4

1/1

"Nagyon köszönöm ezt a három napot, mintha már régóta ismernélek Téged, meg a többieket is. Egy nagy pajkos játék volt... Örülök, hogy megismerhettelek, és köszönök mindent. Hálás vagyok, hogy ennyi fantasztikus emberrel kerülhettem kapcsolatba általad."

Dr. Goncsarenkoné Joó Ildikó

  • Instagram
  • Grey YouTube Icon
  • Facebook

© 2019 by SilverChic Model Agency. Proudly created with Wix.com