Modell tanfolyam

Kinek ajánljuk:

-  aki a mindennapokban magabiztosabb megjelenésre vágyik,

-  szeretne modell munkákat vállalni,

-  modellkedett már, de rég volt, vagy csak több gyakorlatra vágyik,

-  mindig is vágyott bepillantani a modellek világába, esetleg kipróbálni magát benne, 

-  új kihívást keres, egy új kalandot, kilépni a hétköznapokból, és a komfort-zónából

Mit sajátíthat el a tanfolyam során:

Social Media és influenszer-marketing címmel tart előadást dr. Zelena András, a BGE Társadalomtudományi intézetének docense. Megtudhatja tőle, hogy jelenhet meg sikeresen a közösségi média világában. Ez manapság elengedhetetlenül fontos, hiszen gyakran már a virtuális első benyomás megelőzi a valóst.

- Modell szakmai ismeretek, Schmidt Bea sztármanöken tolmácsolásában. Arról lesz itt szó, hogy milyen kvalitásokkal kell rendelkeznie egy sikeres modellnek, hogyan kell megjelenni egy castingon, miként zajlik egy reklámfilm forgatás.

- Cseh Myra topmodell megtanítja a kecses járást, azaz a “catwalk” alapjait. Hölgyek magassarkúban!

- MakeUp Artistjaink sminkoktatást tartanak egyéni tudásszintjéhez igazodva.

- Csókási Lilla stylist stíluselőadása után egyéni színelemzés és stílustanácsadás következik.

- Az Urakkal Bakos János, a férfi divat elismert szakértője beszélget a stílusos megjelenés praktikáiról.

- Videocasting: ez az, amihez mindenképp rutin kell, ezért gyakoroljuk.

- A tanfolyam legnagyobb élménye a profi fotózás: a smink, a frizura és a styling előkészületeit követően Cseh Myra segítségével megtanul pózolni a fényképezőgép előtt, és elkészül Önről egy csodás fotósorozat: min. 10 db retusált fotó, elektronikus formában.

A tanfolyamon végzettek számára a jövőben is rendszeresen kívánunk kurzusokat szervezni újabb témákban, illetve a tanfolyamokon létrejött kapcsolatok, barátságok ápolása céljából is találkozunk időről-időre. Ez a SilverClub

Egyéni mentorálásban, vagy konkrét munkára való felkészítésben is segítenek az oktatóink. 

A tanfolyam ára: 189.000 Ft (bruttó)

A következő tanfolyam időpontja: március 25-26-27.

"Kiváncsi voltam arra, hogy 45 évesen milyen érzés egy teljesen új dologba belevágni, amit még sohasem csináltam.
Egy új helyzetben, új szerepben megmérettetni magam, kiszakadni a hétköznapi rutinból. Önbizalmat adott, nagyon új élmény volt az egész tanfolyam.
Megtanultam, melyek az én színeim, milyen stílusban öltözködjek ebben a korban, hogyan kell mozogni a kifutón, és a divatvilág mindkét oldalával is megismerkedtünk.
A tanultakat abszolut alkalmazni tudom a hétköznapokban.
A legérdekesebb a fotózás volt. A kezdeti fura érzés, a kamera jelenléte pár perc után már nem zavart, sikerült feloldódni. A tanfolyam szervezők közvetlenek, aranyosak és kedvesek voltak. Végig inspiráltak, amíg a fotózás ment.
Bízom abban, hogy egyre inkább figyelmet kapnak a 40 fölöttiek, akár nők vagy férfiak, legyenek bármilyen foglalkozásúak, ha éreznek erre hívást a lelkükben, akkor merjenek lépni és kipróbálni magukat extrém helyzetekben is. Ezzel pedig példát mutatva a 40 felettieknek, hogy sosem késő megélni az álmainkat."

Kerekes Béla

1/4

1/1

"Nagyon köszönöm ezt a három napot, mintha már régóta ismernélek Téged, meg a többieket is. Egy nagy pajkos játék volt... Örülök, hogy megismerhettelek, és köszönök mindent. Hálás vagyok, hogy ennyi fantasztikus emberrel kerülhettem kapcsolatba általad."

Dr. Goncsarenkoné Joó Ildikó

  • Instagram
  • Grey YouTube Icon
  • Facebook

© 2019 by SilverChic Model Agency. Proudly created with Wix.com