© 2019 by SilverChic Model Agency. Proudly created with Wix.com 

  • Instagram
  • Grey YouTube Icon
  • Facebook

Tudatos megjelenés tréning - Modell tanfolyam

A tréninget nem csak azoknak ajánljuk, akik a későbbiekben modellkedéssel szeretnének foglalkozni.

A tanfolyam 3 napja során a jelentkezők résztvesznek egy profi sminkoktatáson; szó lesz stílusról, divatról, öltözködésről, valamint stylistunk személyreszabott tanácsokkal is fog szolgálni színek, formák, anyagok és még sok minden más tekintetében. Hasznos elméleti és gyakorlati ismereteket szerezhetnek a modell szakmáról: Schmidt Bea manökentől megtudhatják, hogy milyen kvalitásokkal kell rendelkeznie egy sikeres modellnek, hogyan kell megjelenni egy castingon, miként zajlik egy reklámfilm forgatás, hallhatnak a kifutók világáról, valamint a pálya szépségeiről és nehézségeiről; Social Media és influenszer-marketing címmel tart előadást dr. Zelena András: hallhatnak arról, hogy hogyan legyünk sikeresek a közösségi média világában, valamint Cseh Myra modell segítségével elsajátítják a pózolás, és a kifutói járás, azaz a “catwalk” alapjait. 

A tanfolyamon végzettek számára a jövőben is rendszeresen kívánunk kurzusokat szervezni újabb témákban, valamint egyéni mentorálásban, vagy konkrét munkára való felkészítésben is segítenek az oktatóink. 

A tanfolyam végeztével min. 10 db retusált teszt fotót kapnak a résztvevők,  amelyek már a portfólió részét képezik.

A tanfolyam ára: 189.000 Ft

A következő tanfolyamok időpontja:

Március 9-10-11

Május 25-26-27

1/1

"Nagyon köszönöm ezt a három napot, mintha már régóta ismernélek Téged, meg a többieket is. Egy nagy pajkos játék volt...örülök, hogy megismerhettelek, és köszönök mindent. Hálás vagyok, hogy ennyi fantasztikus emberrel kerülhettem kapcsolatba általad."

Dr. Goncsarenkoné Joó Ildikó

"Kiváncsi voltam arra, hogy 45 évesen milyen érzés egy teljesen új dologba belevágni, amit még sohasem csináltam.
Egy új helyzetben, új szerepben megmérettetni magam, kiszakadni a hétköznapi rutinból. Önbizalmat adott, nagyon új élmény volt az egész tanfolyam.
Megtanultam, melyek az én színeim, milyen stílusban öltözködjek ebben a korban, hogyan kell mozogni a kifutón, és a divatvilág mindkét oldalával is megismerkedtünk.
A tanultakat abszolut alkalmazni tudom a hétköznapokban.
A legérdekesebb a fotózás volt. A kezdeti fura érzés, a kamera jelenléte pár perc után már nem zavart, sikerült feloldódni. A tanfolyam szervezők közvetlenek, aranyosak és kedvesek voltak. Végig inspiráltak, amíg a fotózás ment.
Bízom abban, hogy egyre inkább figyelmet kapnak a 40 fölöttiek, akár nők vagy férfiak, legyenek bármilyen foglalkozásúak, ha éreznek erre hívást a lelkükben, akkor merjenek lépni és kipróbálni magukat extrém helyzetekben is. Ezzel pedig példát mutatva a 40 felettieknek, hogy sosem késő megélni az álmainkat."

Kerekes Béla

1/4