© 2019 by SilverChic Model Agency. Proudly created with Wix.com 

  • Instagram
  • Grey YouTube Icon
  • Facebook

Tudatos megjelenés tréning - Modell tanfolyam

A tanfolyam 3 napja során a jelentkezők hasznos elméleti és gyakorlati ismereteket szerezhetnek a modell szakmáról: Schmidt Bea manökentől megtudhatják, hogy milyen kvalitásokkal kell rendelkeznie egy sikeres modellnek, hogyan kell megjelenni egy castingon, miként zajlik egy reklámfilm forgatás, hallhatnak a kifutók világáról, valamint a pálya szépségeiről és nehézségeiről; résztvesznek egy profi sminkoktatáson; szó lesz stílusról, divatról, öltözködésről, valamint stylistunk személyreszabott tanácsokkal is fog szolgálni színek, formák, anyagok és még sok minden más tekintetében. 

Social Media és influenszer-marketing címmel tart előadást dr. Zelena András, ahol hasznos információkat hallhatnak arról, hogy hogyan legyünk sikeresek a közösségi média világában, valamint Cseh Myra modell segítségével elsajátítják a pózolás, és a kifutói járás, azaz a “catwalk” alapjait. 

A tanfolyamon végzettek számára a jövőben is rendszeresen kívánunk kurzusokat szervezni újabb témákban, valamint egyéni mentorálásban, vagy konkrét munkára való felkészítésben is segítenek az oktatóink. 

Következő tanfolyamunk időpontja: 

November 18-20.

                       

Helyszín: K+K Opera Hotel, 1065 Budapest, Révay utca 24. és KOA Studio, 1047 Budapest, Károlyi István utca 10. 3. épület 2. emelet.

A tanfolyam végeztével min. 10 db retusált teszt fotót kapnak a résztvevők,  amelyek már a portfólió részét képezik.

A tanfolyam ára: 149.000 Ft

1/1

"Nagyon köszönöm ezt a három napot, mintha már régóta ismernélek Téged, meg a többieket is. Egy nagy pajkos játék volt...örülök, hogy megismerhettelek, és köszönök mindent. Hálás vagyok, hogy ennyi fantasztikus emberrel kerülhettem kapcsolatba általad."

Dr. Goncsarenkoné Joó Ildikó