Modell

Tanfolyam

Megmutatjuk Neked a modellek praktikáit, amitől garantáljuk, hogy gyönyörűnek fogod érezni magad!  Megtanítunk a stílusos megjelenésre és a magabiztos fellépésre, hogy ezt az élményt bármikor újra átélhesd.

Köv. időpont:
2022. Június 23-25.
Helyszín:
Silverchic studio
tanfolyam ára:
227.000 Ft (bruttó)
tréning felépítése

Less be a profi

modellek világába

/01

A harmonikus megjelenésről

előadók: Ilkaházi Júlia és cseh myra

Interaktív előadásunkból megismerheted a harmonikus és hiteles megjelenés titkait. Megtudhatod, hogyan adj le a külső elvárásoknak való megfelelésből, és hogy akkor leszel a legvonzóbb, ha nem vagy tökéletes!

/02

Social Media és influenszer-marketing

előadó: dr. Zelena András

Dr. Zelena András, a BGE Társadalomtudományi intézetének docense előadásából megtudhatod, hogyan képviseld magad hitelesen a közösségi média világában.
Szó lesz megtévesztésről, befolyásolásról és a kritikus szemléletről.

/03

Beszélgetés Schmidt Beával

előadók: Schmidt Bea és Ilkaházi Júlia

Schmidt Bea elárulja, hogyan lehet megőrizni a frissességünket, vitalitásunkat és szépségünket akár 70 felett is!

/04

“Catwalk” alapjai

előadó: Cseh Myra / topmodell

Cseh Myra megtanítja a kecses járás, azaz a “catwalk” alapjait.
Hölgyek magassarkúban!

/05

Sminkoktatás

előadók: MakeUp Artistjaink

MakeUp Artistjaink sminkoktatást tartanak egyéni tudásszintjéhez és igényeihez igazodva.

/06

Stíluselőadás és tanácsadás

előadó: Csókási Lilla / stylist

Csókási Lilla interaktív stílus előadását követően személyreszabott színtípus- és alkat-elemzést tart, majd megmutatja a személyiségedhez illő stílusos öltözködés fortélyait.

/07

Portré fotózás

előadó: Rácz Edit

Rácz Edit készít Rólad portréfotókat, amiket jól használhatsz akár a social felületeiden vagy önélatrajzoknál. - És ezzel bemelegítünk a másnapi divatfotózásra!

/08

Divat fotózás

előadó: Rácz Edit és a stáb

A tanfolyam legnagyobb élménye a divatfotózás, amelynek Te vagy a főszereplője! A smink, a frizura és a styling előkészületeit követően Cseh Myra segítségével megtanulsz pózolni a fényképezőgép előtt. Késztünk Rólad egy fotósorozatot, amelyen ragyogón és elragadóan fogsz festeni. A tanfolyam után 3 héttel min. 10 db retusált fotót küldünk, elektronikus formában.

ElismerT

oktatóink

dr. Zelena András Ph.D
dr. Zelena András Ph.D., a BGE Társadalomtudományi Intézetének docense, az MTA Pszichológia Tud. Bizottság köztestületi tagja, számos szakmai elismerés birtokosa. Social Media és influenszer-marketing címmel tart előadást a SilverChic modelltanfolyamán. 
Schmidt Bea
Schmidt Bea Az 1980-as évek sztármanökene. 1976-ban ő mutatta be Nina Ricci kollekcióját, valamint évekig dolgozott Párizs, London, Tokió, Róma, Bécs, Milánó, és Los Angeles kifutóin. Itthon a Pannónia Szőrmeruhagyár egyetlen modellje volt, többek között az Ez A Divat magazin címlapján láthattuk. Máig a szakmában dolgozik, divatbemutatókon, reklámfilmekben szerepel, modelleket tanít, stylist és rendszeresen publikál.
Ilkaházi Júlia
Ilkaházi Júlia A SilverChic Model Agency alapító tulajdonosa. Bölcsész és művészet-menedzser diplomái megszerzése után vezető légiutas-kísérő volt egy magán-charter légitársaságnál. Az ügynökség tevékenységével egy társadalmi gondolatformáló missziót is vállal, melynek célja az érett szépséget megmutatni az embereknek, ezáltal azt, hogy 40-en, 50-en túl is lehet sugárzó egy nő vagy egy férfi.
Rácz Edit
Rácz Edit Különleges, művészi látásmódjában a test vonalainak szépségét a természet alkotta ívekhez hasonlítja, ezt az összhangot igyekszik képein keresztül átadni. Az olasz Vogue magazin online felületén több mint 30 fotója jelent már meg.
Csókási Lilla
Csókási Lilla néhány éve döntött úgy, hogy a nemzetközi marketing területét hátrahagyva hivatásává váltja azt, ami mindig is a szenvedélye volt: a stílus, az öltözködés és a divat. Azóta magazinok és más produkciók megbízásából stylistként és egyéni stílustanácsadóként dolgozik.
Cseh Myra
Cseh Myra dolgozott többek között Giorgio Armanival, Calvin Kleinnel és az Escadaval. Megfordult Tokió, Milánó és más ikonikus fashion weekek kifutóin. Hazánkban leginkább Náray-modellként ismert.

Elégedett

résztvevők

Dr. Goncsarenkoné Joó Ildikó

"Nagyon köszönöm ezt a három napot, mintha már régóta ismernélek Téged, meg a többieket is. Egy nagy pajkos játék volt... Örülök, hogy megismerhettelek, és köszönök mindent. Hálás vagyok, hogy ennyi fantasztikus emberrel kerülhettem kapcsolatba általad."

Kerekes Béla

Kiváncsi voltam arra, hogy 45 évesen milyen érzés egy teljesen új dologba belevágni, amit még sohasem csináltam. Egy új helyzetben, új szerepben megmérettetni magam, kiszakadni a hétköznapi rutinból. Önbizalmat adott, nagyon új élmény volt az egész tanfolyam. Megtanultam, melyek az én színeim, milyen stílusban öltözködjek ebben a korban, hogyan kell mozogni a kifutón, és a divatvilág mindkét oldalával is megismerkedtünk. A tanultakat abszolut alkalmazni tudom a hétköznapokban. A tanfolyam szervezők közvetlenek, aranyosak és kedvesek voltak. Végig inspiráltak, amíg a fotózás ment.

Doszpot Evelin

Amikor 40 èves lettem, azt hittem, hogy összeomlik a világ. Hogy ezzel kész, vége! A fiatalságomnak, a nőiességemnek, annak az érzésnek, hogy ha megérkezek valahova, hatni tudok…. Aztán egyszer csak ott álltam egy stúdió közepén, és szembe nézett velem egy objektív.... Lehet, hogy egyszerűen csak varázslat történt, nem tudom. De! A kamerából visszanézett rám egy sexi, magabiztos, kacér, öntudatos, negyvenes NŐ!

Profi stábunk segítségével

Éld meg életed

legvonzóbb pillanatait

A Képzés tematikája

/01

Első nap

 • Ilkaházi Júlia bevezető előadása
 • Social Media és influenszer-marketing
 • Beszélgetés Schmidt Beával
 • Sikkes járás
/02

Második nap

 • Interaktív stíluselőadás
 • Egyéni színtípus- és alkatelemzés, stílustanácsadás
 • Professzionális sminkoktatás
 • Portré fotózás
/03

Harmadik nap

 • Styling
 • Smink és frizura
 • Divat fotózás
Időpontok:
2022 Június 23-25
2022 augusztus 11-13
2022 Szeptember 15-17
Helyszín:
Silverchic studio
tanfolyam ára:
227.000 Ft (bruttó)
GYIK

Kérdések és válaszok

/01

Kell-e bármi előképzettség, ki vehet részt?

Feltöltés alatt...

/02

Lehetek-e modell a tanfolyam elvégzése után?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

/03

Mivel készüljek, mit vigyek magammal a tanfolyamra?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.