EGYÉNI

Stílustanácsadás

Megkeressük azokat a színeket, amikben ragyogsz, megbeszéljük a testalkatodhoz illő fazonokat, szabásokat. Segítek eligazodni a stílusok és dresszkódok között, érezni fogod, hogy a Te karakteredhez mi illik a legjobban és milyen játéktered van a személyiséged egyes oldalainak kiemelésére. A jövőben sokkal tudatosabb és örömtelibb lesz az öltözködés és vásárlás!

egyéni
59.000 Ft
páros
50.000 ft/fő
Helyszín:
silverchic stúdió
tanácsadás menete

A stílus benned van,

mi láthatóvá tesszük

/01

Színek

Összeállítjuk a számodra legelőnyösebb színpalettát, látni fogod a különbséget aközött, hogy milyen színek állnak jól, illetve milyen színekben vagy igazán ragyogó!

/02

Testalkatok

Megmutatom, hogyan hozd a legelőnyösebb formádat, szó szerint!

/03

Karakterek

Nem csak a szín és a forma számít, hanem leginkább TE, a személyiséged, a karaktered – egy új és izgalmas önismereti út kezdete

/04

Stílusok

Megnézzük, hogy milyen öltözködési stílusok passzolnak hozzád, és milyen játéktered van, ha a személyiséged különböző oldalait szeretnéd hangsúlyozni.

SZemélyeS

stílustanácsadód

Csókási Lilla

Lilla néhány éve döntött úgy, hogy a nemzetközi marketing területét hátrahagyva hivatásává váltja azt, ami mindig is a szenvedélye volt: a stílus, az öltözködés és a divat. Azóta magazinok és más produkciók megbízásából stylistként és egyéni stílustanácsadóként dolgozik.

Jelentkezem

Éld meg életed

legvonzóbb pillanatait

GYIK

Kérdések és válaszok

/01

Feltöltés alatt...

...

/02

...

...

/03

...

...