Blog

SilverChic

SilverChic Weekend

A SilverChic útja a modell tanfolyamnál kezdődött. Azzal a céllal indítottuk el, hogy megmutassuk a résztvevőknek - és persze a külvilágnak is-, hogy milyen gyönyörű lehet az érett bőr, vagy az ősz haj, és hogy 40 év felett a már tudatosan használt nőiességünk milyen nagyszerű. Tesszük ezt divatfotókon keresztül. Az elmúlt 3 év alatt számtalan hölgy fordult meg nálunk, sok-sok történettel. Mi mindannyiuknál arra törekedtünk, hogy a velünk töltött napjaikat felemelő élményként éljék meg, amelyből még sokáig meríthetnek. Van aki a tanfolyam elvégzése óta több reklámfilmben és -fotózáson is szerepelt, van akit elvittünk egy strasbourgi divatbemutatóra, de azt tartjuk a legfontosabbnak, hogy a résztvevők az itt tanultakat a hétköznapjaikban is továbbvigyék.

A fenti képek egy kis bepillantást adnak a hangulatba. Látható vagyok (Ilkaházi Júlia) a bevezető előadás közben, amit Cseh Myrával közösen tartunk. Myra mesél Náray Tamás divatbemutatóiról, én pedig a magánlégitársaságnál szerzett néhány tapasztalatomat osztom meg a hallgatókkal. Ezeken a történeteken keresztül mutatjuk meg a harmonikus és hiteles megjelenés fontosságát.

Láthatjátok Myrát a catwalk gyakorlásakor. Ezt zenére képzeljétek el, magas sarkú cipőben. Kicsit riszálva, kicsit táncolva, de a végére szépen letisztult mozgással először együtt, majd egyedül vonulnak a hölgyek a kifutón. A magabiztos, kecses járás egy étterembe vagy egy fontos tárgyalásra való bevonuláskor is nagyon hatásos lehet.

Az asztalnál Lilla tartja a stílus előadást,  a smink helyiségben megy a tanácsadás, valamint látható ahogy Nana, a sminkes, Illya a fotós és Myra egyeztet Timivel, a modellel a fotózás alatt.

És itt van még egy elmaradhatatlan selfie is!

Ezeken felül, megosztok veletek még egy titkot, amit nem mutatok meg a képeken, de most elárulom nektek: reggelente pezsgővel kezdünk!