© 2019 by SilverChic Model Agency. Proudly created with Wix.com 

  • Instagram
  • Grey YouTube Icon
  • Facebook

1/1

SAJTÓKÖZLEMÉNY – UHRIK TEODÓRA VOGUE.IT-n megjelent fotója kapcsán

A SilverChic Modellügynökség 40 év felettiek számára 2019-ben indult  azzal a céllal, hogy megmutassa az érett korban rejlő értékeket: azt a belső tartalmat, bölcsességet, amit csak az idő hozhat. 

 

Már az indulásunkkor tudtam, hogy szeretnék megkeresni egy balerinát, mert számomra mindig is ők testesítették meg az igazi NŐT, a nőiességet.

 

Uhrik Teodóra 76 éves  Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar táncművész, balettpedagógus, egyetemi tanár, a Pécsi Balett ügyvezető igazgatója.

A művésznőt azért kértük fel a fotózásra, hogy ezzel álljon az ügyünk mellé, és hogy inspiráló példaként szerepeltessük.   Fiatalokat megszégyenítően pezseg benne a vitalitás és a temperamentum, és ennek -véleményem szerint- az lehet az egyik oka, hogy egész életében folyamatosan munkálkodott a testén és a szellemén egyaránt, és a mai napig  is aktívan táncol és tanít. Egy ilyen büszkén vállalható idős korhoz egy olyat élet vezet, mint az Övé. 

Uhrik Teodóráról készült sorozatunk egyik darabja az olasz PhotoVogue online fotógyűjteményében kiválasztásra került december 2-án, ezt a fotót láthatták már sokan.

 

Ez a PhotoVogue a Vogue.it fotográfiai platformja, amelynek kurátorai a Vogue Italy fotó szerkesztői. 

 

A fotóművész, Rácz Editnek egyébként már ez a 23. (!) képe, amely ezen a fórumon kiválasztásra került.

 

Az Uhrik Teodóráról készült fotósorozat elkészítésében részt vett még Csókási Lilla stylist, Nora Brown MUA, a ruhákat a Zagabo és a Bakács Orsi Bridal biztosította, a helyszín a Benczúr Ház volt.

Modellügynökség 40 év felettiek számára

 

 

Külföldön már léteznek a SilverChichez hasonló, kimondottan az idősebb koroszállyal dolgozó ügynökségek, ahol nagymúltú divatcégek készítenek kampányokat 40 év feletti modellekkel, akik nem csak a magazinokban, de a divatbemutatók kifutóin is megjelennek. Magyarországon ez egyelőre újszerű elgondolás, mégis hiszünk a szükségességében, és abban, hogy van létjogosultsága egy ilyen projektnek hazánkban.

Modelljeink között szerepelnek profi manökenek, reklámfilm szereplők, tapasztalt művészeti tehetségek és sokoldalú kreatívok, akik hitelesen tudják képviselni a SilverChic szellemiségét és értékrendjét. Emellett modelltanfolyamunkon a szakmai tapasztalattal még nem rendelkező jelentkezőket szeretnénk felkészíteni, hogy magabiztosan, önbizalomtól sugárzóan lépjenek fel egy castingon, eleget téve megrendelőink magas elvárásainak. 

Várjuk tehát azon Hölgyek és Urak jelentkezését, akik érettek, tapasztaltak, akikben van tartalom, elegancia és sikk. Akiknek a szemében megvan a tűz, akikben van bölcsesség és spiritusz. Akik exclusive termékek arcai lehetnek. 

Silver is the new chic

1/5

Abban a megtiszteltetésben volt részünk nemrég, hogy Uhrik Teodóra,  Kossuth- és Liszt Ferenc Díjas magyar táncművésznő a kameránk elé állt, és megengedte, hogy a kreativitásunkat szabadjára engedjük. 

A fotózás fantasztikusan jó hangulatban telt, és külön örömünkre a művésznő kulissza titkokkal, és érdekes történetekkel fűszerezte meg a délutánunkat. 

A fotókat Rácz Edit készítette, a stílust Csókási Lilla álmodta meg, a ruhákat a Zagabo és Bakács Orsi Bridal biztosította, a sminket pedig a Nora Brown Makeup.

Köszönjük!