Modellügynökség 40 év felettiek számára

 

 

Külföldön már léteznek a SilverChichez hasonló, kimondottan az idősebb koroszállyal dolgozó ügynökségek, ahol nagymúltú divatcégek készítenek kampányokat 40 év feletti modellekkel, akik nem csak a magazinokban, de a divatbemutatók kifutóin is megjelennek. Magyarországon ez egyelőre újszerű elgondolás, mégis hiszünk a szükségességében, és abban, hogy van létjogosultsága egy ilyen projektnek hazánkban.

Modelljeink között szerepelnek profi manökenek, reklámfilm szereplők, tapasztalt művészeti tehetségek és sokoldalú kreatívok, akik hitelesen tudják képviselni a SilverChic szellemiségét és értékrendjét. Emellett modelltanfolyamunkon a szakmai tapasztalattal még nem rendelkező jelentkezőket szeretnénk felkészíteni, hogy magabiztosan, önbizalomtól sugárzóan lépjenek fel egy castingon, eleget téve megrendelőink magas elvárásainak. 

Várjuk tehát azon Hölgyek és Urak jelentkezését, akik érettek, tapasztaltak, akikben van tartalom, elegancia és sikk. Akiknek a szemében megvan a tűz, akikben van bölcsesség és spiritusz. Akik exclusive termékek arcai lehetnek. 

Silver is the new chic

1/5

Abban a megtiszteltetésben volt részünk nemrég, hogy Uhrik Teodóra,  Kossuth- és Liszt Ferenc Díjas magyar táncművésznő a kameránk elé állt, és megengedte, hogy a kreativitásunkat szabadjára engedjük. 

A fotózás fantasztikusan jó hangulatban telt, és külön örömünkre a művésznő kulissza titkokkal, és érdekes történetekkel fűszerezte meg a délutánunkat. 

A fotókat Rácz Edit készítette, a stílust Csókási Lilla álmodta meg, a ruhákat a Zagabo és Bakács Orsi Bridal biztosította, a sminket pedig a Nora Brown Makeup.

Köszönjük!