Modellügynökség 40 év felettiek számára

Külföldön már léteznek a SilverChichez hasonló ügynökségek, akik segítségével presztízsmárkák, és nagy múltú divatcégek készítenek kampányokat idősebb modellekkel, felismerve, hogy a 40 év feletti réteg nincs megfelelően megszólítva és reprezentálva a médiában és a reklámokban, pedig ebben a csoportban rejlik a legerősebb vásárlóerő.

A ügynökség több funkciót tölt be:

- modelleket közvetít egyre növekvő adatbázisából

- modell tanfolyamokat indít tapasztalattal még nem rendelkező jelentkezők számára (valamint azok számára, akik magabiztosabban szeretnének megjelenni a mindennapjaikban)

- rendelkezik egy olyan kreatív profi stábbal, amely egy komplett fotó- vagy videóprojektet meg tud valósítani.

Modelljeink között szerepelnek profi manökenek, reklámfilm szereplők, tapasztalt művészeti tehetségek és elismert személyiségek, akik rendelkeznek azzal a plusszal, amivel stílusosan és egyedien tudnak képviselni exkluzív termékeket és szolgáltatásokat.

A kisugárzást keressük és azt a belső tartalmat, amit csak a kor hozhat. 

Rácz Edit Uhrik Teodóráról készÍTETT képe

AZ OLASZ VOGUE FOTÓGYŰJTEMÉNYÉBEN

1/5

Abban a megtiszteltetésben volt részünk nemrég, hogy Uhrik Teodóra,  Kossuth- és Liszt Ferenc Díjas magyar táncművésznő, a Pécsi balett igazgatója a kameránk elé, és az ügyünk mellé állt, és megmutatta, hogy "60 fölött is van élet".

Az egyik kép az olasz Vogue fotószerkesztőinek a figyelmét is felkeltette, és az online fotógyűjteményben bemutatásra került.

A fotókat Rácz Edit készítette, a stílust Csókási Lilla álmodta meg, a ruhákat a Zagabo és a Bakács Orsi Bridal biztosította, a sminket pedig a Nora Brown Makeup.

Silver is the new chic

  • Instagram
  • Grey YouTube Icon
  • Facebook

© 2019 by SilverChic Model Agency. Proudly created with Wix.com